Стара Загора получи Голямата награда за цялостен принос в социалното развитие

15:39, 14 апр 16 25 232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Стара Загора получи Голямата награда за цялостен принос в социалното развитие на България за 2016г. Годишната награда на Националния алианс за социална отговорност беше връчена на ресорния заместник-кмет Иванка Сотирова, по време на Единадесетия национален форум на доставчиците на социални услуги, проведен във Велико Търново. Наградата за принос в социалното развитие на България беше връчена от заместник-министрите на труда и социалната политика Зорница Русинова и Лазар Лазаров.

Опитът на община Стара Загора при реализирането на проекти в социалната сфера и здравеопазването беше представен с презентация на тема „Европейските структурни фондове – инструмент за осигуряване на нови качествени и устойчиви социални услуги“.

Темата на форума тази година беше „Предизвикателствата пред местните власти през новия програмен период“. Организатори са социалното ведомство в партньорство с Националния алианс за социална отговорност /НАСО/, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания /EASPD/, Националното сдружение на общините в Република България, община Русе и община Велико Търново. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама