Русе с награда за община с най-добра социална политика

16:48, 14 апр 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По време на тържествена церемония за връчване на годишните награди на Националния алианс за социална отговорност, Община Русе получи специална награда, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Отличието беше прието от зам.-кмета по хуманитарни дейности Иван Григоров и директора на дирекция „Здравни и социални дейности“ - Мариела Личева. Награждаването се проведе във Велико Търново и бе част от 11-тия национален форум на доставчиците на социални услуги.

Националният алианс за социална отговорност (НАСО) обяви интернет гласуване в рамките на 20 дни, в което цялата общественост имаше възможност да гласува за Общината с най-добра социална политика. Община Русе бе категоричен победител, следвана от общините Димитровград и Велико Търново. Наградата връчи председателят на НАСО, в присъствието на зам.-министрите Зорница Русинова и Лазар Лазаров.

Това е втора поредна награда, която се присъжда на Община Русе след получената през 2015-а година голяма награда за цялостен принос в развитието на социалните услуги. Наградата е олицетворение на последователните усилия на местната администрация да развие качествени социални услуги и доброто съвместно партньорство с неправителствения сектор в града. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама