Предизвикателство пред феновете на "Дунав"

16:51, 14 апр 16 / Спорт 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-важните решаващи мачове от първенството по баскетбол при жените приема зала "Дунав" в Русе през почивните дни.

Актуалните шампионки на България от "Дунав 8806" излизат в своя дом в русенския квартал "Здравец" срещу тима на "Монтана 2003" в 1/2-финалната фаза от плейофите.

Серията вече започна в северозападния град. Там "сините феи" отстъпиха в първите две срещи - със 70:84 и с 59:76 по-рано тази седмица.

Третият мач от серията е на 16 април, събота, в зала "Дунав". Той започва от 18:30 ч. При успех на "сините феи", серията продължава в неделя от 18 ч. на същото място.

Баскетболният двубой в събота бе изместен за по-късно, за да имат феновете достатъчно време на разположение да подкрепят и футболистите на "Дунав" преди това.

"Драконите" приемат "Банско" в среща от 24-ия кръг на "Б" група на 16 април на Градския стадион. Те също направиха небходимия жест, като изместиха началния час за 16:00 ч. Към момента момчетата на Веселин Великов са първи във втория ешелон и основен претендент за промоция в елита.

"Това са много важни и решаващи срещи за нас. Поради това не просто присъствието, но и участието на феновете в тях е много важно. Те са доказвали, че знаят как и могат да го направят, като неведнъж са били важният играч в победните схеми на нашите отбори на стадиона и в залата. Вярваме, че това ще се случи и сега", споделиха от ръководствата на футболния и баскетболния клуб, носещи името на голямата европейска река.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама