Бойко Борисов публикува карикатура във Фейсбук, както обеща

22:35, 14 апр 16 25 1190 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След скандала със свалените от сайта на „Нова телевизия“ и vbox7 карикатури на Чавдар Николов премиерът Бойко Борисов постна на страницата си във Фейсбук карикатура на Христо Комарницки. Карикатуристът я е публикувал в Туитър с името „На граничната бразда сме“.

„Още от днес ще слагам в моя Фейсбук карикатурите, с което ще покажа, че не само не са ме дразнили“, каза по-рано днес Борисов и със споделянето на карикатурата изпълни обещанието си.

Той определи свалянето на карикатурите като удар срещу него, а не срещу Чавдар Николов. Премиерът беше категоричен, че никога не си е позволил да отправи критики и да иска сваляне на карикатури.

Малко след като Борисов заяви пред журналисти, че „нито съм звънял в „Нова телевизия”, нито съм се сърдил” относно карикатурите на Чавдар Николов, сайтът Vbox7, собственост чрез “Нет инфо” на “Нова телевизия” възстанови видеата.

Вчера всички карикатури на Николов бяха премахнати от сайта на „Нова телевизия” и от този на Vbox7, без той да бъде уведомен, след излъчването на една, която осмива Борисов и го представя като предводител на мутри. Оправданието на медията беше, че видеата се гледали малко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама