Аксел Роуз от Guns N'Roses става вокалист на АС/DC

18:45, 17 апр 16 / Свят 25 974 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фронтменът на Guns N'Roses Аксел Роуз става част от AC/DC за турнето на бандата в Европа и Северна Америка. Новината e съобщена чрез официално изявление от членовете на групата. В него се казва, че Роуз е предложил услугите си, за да може турнето „Rock or Burst” да се осъществи докрай.

Днес AC/DC, чрез профила си във Фейсбук и на официалния си сайт, благодариха на дългогодишния им вокалист Брайън Джонсън за всичко, което е направил за бандата. Джонсън беше принуден да се оттегли заради опасност да загуби напълно слуха си. След това турнето на групата беше временно прекратено.

Близки до Джонсън обаче казаха пред медиите, че състоянието му не е било толкова страшно, но другите от групата и мениджърът са се възползвали и са го изхвърлили.

В началото на месеца пък изненадващо Guns N'Roses отново се събраха за няколко концерта. Това пък накара феновете да се надяват, че различията в групата са забравени и те отново ще тръгнат на световно турне.

Ето и съобщението на AC/DC към Джонсън:

„Членовете на AC/DC благодарят на Брайън Джонсън за неговата отдаденост на групата през годините… Пожелаваме му всичко най-добро, предвид проблемите със слуха му и бъдещите му начинания. Искахме това турне да завърши, както започна, но разбираме, уважаваме и подкрепяме решението на Брайън да спре и спаси слуха си”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама