Швейцарци организират ден на кариерата в туризма и хотелиерството в Бургас

07:50, 24 апр 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират Международен ден на кариерата в туризма и хотелиерството в Бургас. Събитието ще се проведе днес, 24 април, от 15:30 часа в хотел “Мираж”.

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI, School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта. Освен възможностите за обучение ще бъдат разкрити и малки трикове, с които да присъстващите да впечатлят бъдещите работодатели и да дадат летящ старт на кариерата си – от мотивационното писмо до поведението на интервю за работа.

Колежите предлагат широка гама бакалавърски, магистърски и следдипломни курсове в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина. За да гарантира успешната реализация на своите възпитаници, SEG си партнира с луксозните часовници Hublot, експерти с дългогодишен опит за Louis Vuitton и Nespresso, една от най-големите и стабилни швейцарски банки – UBS, както и майстор готвачът на сватбата на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Четирите швейцарски колежа се радват на сътрудничества с много реномирани световни хотелски вериги и се гордее с факта, че над 80 % от завършилите студенти стават топ мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране. Два пъти годишно се организира и международно кариерно изложение, в което участват над 70 от водещите международни туристически компании – Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама