Надeжда Василева остава начело на БСП в община Добричка

09:36, 24 апр 16 / Политика 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Надежда Василева е новият стар председател на общинската организация на БСП в община Добричка – решиха с таен избор 103-ма гласували делегати на отчетно-изборната конференция на партията, която се проведе в събота.

При 4 недействителни бюлетини, 50 гласа бяха за Василева, а 49 – за другия кандидат Петко Игнатов.

„Благодаря на основните партийни организации, които ме подкрепиха, а и на другите. Резултатът от гласуването за председател показва ясно, че БСП в община Добричка се нуждае от единение. Аз ще предложа на Петко Игнатов да си обединим усилията, да загърбим вътрешнопартийните различия и да бъдем стабилна общинска партийна организация, която да подпомага кмета Тошко Петков в реализацията на предизборната му платформа, която е платформа на БСП” – каза Надежда Василева.

„Вярвам, че изборът за председател на БСП в община Добричка е осъзнат, защото само така общинската организация, която видно е разединена, може да върви напред. Ако не сме единни по местно и на национално ниво, сме загубени” – каза проф. Светла Бъчварова, народен представител от БСП от Добричка област. Тя добави, че това е много важно, тъй като политическата обстановка в страната е нестабилна, „държавата действала като пожарна - потушава спешно проблеми и се опитва да не допуска те да се разрастват”. „БСП има проблем. Това е разликата, която се получава между програмните ни документи и начина, по който реализираме управлението, когато участваме в него. Това трябва да си го кажем” – призна Бъчварова.

От БСП-Добричка, предложиха за председател на БСП Драгомир Стойнев, Желю Бойчев, Катя Николова, Красимир Янков, Михаил Миков, Корнелия Нинова. За делегати на предстоящия конгрес на БСП от община Добричка бяха избрани Женя Александрова, Надежда Василева, Петко Игнатов, Тошко Петков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама