Доган „вдигна на крака“ конференцията на ДПС, Пеевски го няма

11:38, 24 апр 16 / Политика 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почетният председател на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган вдигна на крака над 900 делегати по време на 9-ата Конференция на Движението. С възгласи „ДПС, ДПС“ събралите се поздравиха реален своя лидер, въпреки че са в зала 3 на НДК да изберат заместник на Лютви Местан. Последваха химните на България и Европейския съюз, които бяха изслушани все така на крaка от присъстващите. Заседанието започна с около половин час закъснение, заради забавянето на Доган. 

На събитието е почти цялата парламентарна група на партията, кметове, общински съветници и чуждестранни делегати. Сред тях не присъства народният представител Делян Пеевски.

Залата се оказа тясна за всички присъстващи, като за голяма част от журналистите не се намериха дори столове, а охраната около почетния председател Доган бе многократно завишена. Фотографите и операторите се наложи да го снимат от разстояние около 20 м. 

През януари 2013 г., в същата зала на НДК, по време на речта на Ахмед Доган, той бе нападнат с газов пистолет от Октай Енимехмедов. От тогава той не се е появявал на публично място.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама