НФСБ учреди "Млад патриот" в Пловдив, събират дрехи за абитуриенти

18:42, 24 апр 16 / Политика 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Национален фронт за спасение на България учреди младежка организация "Млад патриот" – Пловдив, съобщиха от партията.

В нея се включват млади хора, които обичат родината си и не искат да напуснат България, за да си търсят късмета в чужбина. "Млади патриоти"  има за цел да възпитава и укрепва идеите на патриотизма и родолюбието сред младите пловдивчани. "Имаме доста симпатизанти, които истински обичат Родината и са твърдо решени да търсят доброто си бъдеще тук, а не зад граница", обясни мотивацията на младежите техният председател Радослав Александров. Според него не са верни твърденията, че младите българи растат в безродие и нихилизъм и патриотичните чувства са изначално заложени във всеки човек. Затова организацията е учредена в дните на 140-та годишнина от избухването на Априлското въстание. "Нашата задача е да направим така, че любовта към отечеството да е водещата ценност за младите, допълва председателят на "Млади патриоти" – Пловдив.

Младежите на НФСБ стартират благотворителна инициатива "Направи добро за абитуриента". Младите патриоти призовават всеки, който желае, да дари свой костюм или рокля, с които е бил на своя бал и сега стоят неизползвани в гардероба.

Дрехите се събират в Дома на науката и техниката на ул. "Гладстон" 1, ет. 3 в клуба на НФСБ всеки делничен ден до 11 май от 14 до 16 ч. (лице за контакти Елица Василева, тел: 0894 54 55 14 )

От младежката организация на НФСБ смятат, че с тази инициатива ще зарадват много абитуриенти, които нямат финансова възможност да си позволят специално облекло за балната вечер и се надяват повече пловдивчани да подкрепят идеята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама