Японски университет дава стипендии на студенти от Висшето училище по мениджмънт

20:29, 24 апр 16 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Студентите на варненското Висше училище по мениджмънт (ВУМ)могат да кандидатстват за обмен във водещия японски бизнес университет Nagoya University of Commerce and Business (NUCB). Университетът заема челни позиции в рейтингите Eduinversal за магистърските си програми за 2015 г. Крайният срок за кандидатстване е 1 май 2016 г.

Одобрените студенти ще се обучават по международна програма „Лидерство“ в Япония. Курсовете, които ще изучават, ще бъдат изцяло на английски език. Основният фокус на бизнес модулите ще е бизнес средата в Япония и Азия.

Студентите ще имат възможност да опознаят японската култура и традиция чрез организираните допълнителни активности в Nagoya University of Commerce and Business (NUCB). В програмата са предвидени бизнес екскурзии, посещение на фабриката на Toyota, пътуване до Киото, както и други културни и спортни инициативи. Разходите по пътуванията се покриват частично или изцяло от японския университет.

Nagoya University of Commerce and Business (NUCB) ще отпусне стипендии на избраните студенти от Висшето училище по мениджмън, които покриват изцяло разходите по настаняване по време на целия есенен семестър през 2016 г. Те са няколко типа – от 15 до 40 хиляди йени (120 – 330 щатски долара).  Студентите могат да кандидатстват и за JASSO стипендия от японското правителство, отпускана с цел да се насърчи диверсификацията и международното присъствие на студенти в Nagoya University of Commerce and Business.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама