Днес в Плевен ще се проведе първият Звезден бал за зрелостници в неравностойно положение

07:21, 25 апр 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 25 април, в Плевен ще се проведе първият за страната абитуриентски Звезден бал, организиран от Националното сдружение на сираците в България. Това съобщи председателят на сдружението Слави Михайлов.

В събитието ще вземат участие 56 зрелостници в неравностойно социално положение от училищата от Кнежа, Пордим, Белене, Никопол, Долни Дъбник, Тръстеник, Левски и Плевен.

С помощта и подкрепата на много граждани и фирми, за всички абитуриенти бяха осигурени празнични бални тоалети и обувки. За абитуриентите е осигурена възможност за провеждане на спа процедури, шествие по главната централна улица на град Плевен до Дом на книгата, провеждане на "Звезден бал" и конкурс за Мис и Мистър "Звезден блясък" и празнична програма с участието на популярни изпълнители в ресторанта на Парк хотел "Кайлъка".

Инициативата се провежда за втора поредна година под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов. Зрелостниците ще имат възможността да се срещнат с областният управител Ралица Добрева, председателят на ОбС Мартин МИтев, кметовете на общини подкрепили организирането на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама