Ремонт ограничава движението в прохода Превала

08:05, 25 апр 16 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 25 до 27 април се ограничава движението в прохода Превала (път III-866 Смолян - Стойките) от 8 до 18 часа, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Ограниченията важат за участъка от км 12+890 (при кръстовището с път III-8641 Пампорово-Смолян) до км 17+600, в близост до мотел "Крива река". Ограничението е за извършването на локални ремонти по пътната настилка, поясниха от АПи.

По направлението Смолян - Стойките шофьорите могат да използват обходния маршрут Смолян - Пампорово - Стойките и обратно, като следват поставените пътни знаци и указателни табели. По време на ремонтните дейности се разрешава движението на моторни превозни средства над 3.5 тона по път III-8641 Пампорово - Смолян.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20, припомнят от пътната агенция. Целогодишно при 24-часов режим в АПИ работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама