Перата: Явно се меся в нечии финансови интереси

09:58, 25 апр 16 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Някой е преценил, че не бива да се меся в нечии финансови интереси, които генерират милиарди долари на година. Става въпрос за каналджийството и незаконното прекарване на мигранти. Това каза Петър Низамов-Перата,който е под домашен арест, за повдигнатите му обвинения, че е нарушил закона задържайки мигранти. Пред бТВ той отново заяви, че  е обвинен в нещо, което не е престъпление.

"Лъжливо е, че съм искал да ги ограбя. Не съм толкова слабоумен, че да ходя на грабя хората", оправда се Перата. Той допълни, че не съжалява за направените арести и според него никой българин не би имал угризения, че е направил добро за опазване на границите на България.

Низамов обясни, че е създал група във Фейсбук след нападенията срещу жени в Кьолн, Германия. Впоследствие всяка събота са правени протести в Бургас срещу мигрантите и той винаги е заставал с името и лицето си, като не е твърдял никога, че отива на разходка по границата.

Според Перата начинът, по който са правени гражданските арести, е преекспониран в медиите. „Бяхме нападнати, аз бях наранен в окото”, допълни той и посочи, че това е причината за тръшването на мигрантите на земята и връзването им със свински опашки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама