Куп звезди гостуват в Асеновград за Майските културни празници

10:36, 25 апр 16 / Култура 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Звезди от родната театрална и шоу сцена ще гостуват в Асеновград по време на Майските културни празници. От днес започна продажбата на билети за гостуващите театрални постановки, уточниха от Община Асеновград.

Празникът на Асеновград, който се отбелязва в последната неделя на месец май и тази година ще е на 29 май, е предшестван от две седмици, изпълнени с разнообразни културни събития.

На 11 май (сряда) асеновградчани могат да гледат "Стреляйте по артиста"- постановка на театър "Българска армия" по пиесата "Лес" на А. Островски, режисьор Николай Ламбрев, с участието на Калин Врачански, Георги Къркеланов, Антоанета Добрева- Нети, Владислав Виолинов, Яна Бобева, Александър Дойнов, Йордан Ръсин, Йордан Алексиев, Стойко Пеев, Радосвета Василева.

Балетният спектакъл "Палечка" на школата за класически балет "Долгушин" към училище 210 от Санкт Петербург е на 13 май (петък).

Постановката на Мариус Куркински с участиет на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев "Мъжът на жена ми" е на 16 май (понеделник), а на 22 май (неделя) гостува комедийният спектакъл "Приятели мои" с участието на Димитър Туджаров Шкумбата, Михаил Дюзев, д-р Мирослав Ненков, Ивелин Райчев.

На 25 май (сряда) асеновградчани могат да гледат "Тоскография" - постановка на Пловдивския драматичен театър на Андрей Кожухаров с участието на Петър Тосков и Андрей Кожухаров.

Всички представления започват в 19 часа в зрителната зала на НЧ "Родолюбие". Билетите за спектаклите се продават на касата на читалището, а в почивните дни - в къщичката пред ТИЦ-а (Старата община).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама