Предлагат „Юрая Хийп“ за почетни граждани на Каварна

17:14, 25 апр 16 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикантите от легендарната група „Юрая Хийп“ /Uriah Heep/ да бъдат обявени за почетни граждани на Каварна ще предложи на заседанието на Общинския съвет утре съветникът от ПП РЗС Мемиш Мустафов.

Той ще внесе на сесията утре  такова предложение до председателя на Общинския съвет и до кмета на Общината.

„Мотивите ми ще са, че пози начин ще дадем ясен знак на РОК обществото, че ще уважаваме, зачитаме и признаваме техните усилия в утвърждаването на Каварна като Рок столица  на България. По този начин ще продължим традицията, създадена в последните години. Дори мисля и в бъдеще да продължим да удостояваме със званието такива заслужили рок и други състави, участващи в културния живот на Каварна“, коментира  за Topnovini.bg Мустафов.

В Каварна ще е единственият концерт със свободен вход в програмата легендарната група Uriah Heep, става ясно от официалния сайт на музикантите.

След концерти в Италия, Австрия, Швейцария и Украйна те идват в България, където ще имат три концерта. За тези в Пловдив и Русе - на 4 и 7 май, се продават билети с цени от 15 до 35 лева. Концертът на 6 май от 21 ч. на площада в Каварна ще е безплатен, подарък от Общината за празника на града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама