Депутатът от ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова се срещна с жители на Търговище и Опака

08:43, 27 апр 16 / Политика 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народният представител от ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова  проведе приемен ден за жителите на общините Търговище и Опака. Част от посетителите в приемните потърсиха съдействие от депутата за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Директорът на Драматичния театър в Търговище сподели пред народния представител необходимостта от ремонт на сградата поради наличие на течове. Д-р Стоянова пое ангажимент да провери какви са възможностите за финансиране от Министерство на културата и вариантите за отпускане на средства чрез европейските програми.

60-годишна жена от Опака, със сто процента инвалидност изрази претенции към местната администрация относно  начина, по който се определят асистенти по програма „Нови възможности за грижа и независим живот”. Тя сподели, че за втора година не е одобрена за ползване на услугата и изрази притеснение, че отказът е породен поради политическите й пристрастия.

В рамките на приемния ден бяха поставени и въпроси, свързани с трудово-правни отношения и имотни казуси. Народният представител обърна сериозно внимание на всеки един от проблемите и се ангажира да съдейства за тяхното разрешаване според правомощията си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама