Предпразнични задръствания в Пловдив

09:48, 27 апр 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ден преди голямото пътуване част от пловдивските големи булеварди са блокирани от големи задръствания, видя репортер на Пловдив Topnovini.bg. Дори и след пиковите часове чакането е голямо.  Участъкът по булевард "Цариградско шосе" в близост до т.н. хотел на Ванко 1 от месец е в ремонт. Въпреки че служителите на фирмата - изпълнител не започват работа преди 8 часа едната от лентите е винаги блокирана и се чака изтичането на няколко зелени  светофара преди водачите да се изтеглят от зоната на ремонта. Бързащи шофьори използваха "намалението" и се промушваха между блокиращите колчета когато нямаше работници и машини. По-късно лентата беше напълно блокирана.

"Няма друг път, по който да мина. Влизам от "Цариградско шосе" и трябва да стигна до църквата "Св.Петка". Всеки ден закъснявам за работа заради този ремонт", недоволен е Георги Добрев.

Затруднено днес се оказва и движението по булевард "Мария Луиза". В посока тунела на Пощата една от лентите е блокирана от служители на ОП "Градини и паркове". Работниците подрязват храстите и поливат розите без да обръщат внимание на бързащите пловдивчани.

Задръстване имаше и по традиционно натоварени улици и булеварди като "Гладстон", "Цар Борис III Обединител" и "Брезовско шосе".

От "Пътна полиция"-Пловдив предупреждават, че утре в последния работен ден, точно преди Великденските празници, по традиция пловдивчани масово ще започнат да напускат града. Още в ранния следобед на изходните артерии се очаква образуване на колони от автомобили.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама