Деца, учители и родители обединиха сили за Великденски базар в Царево

10:18, 27 апр 16 / Любопитно 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година Община Царево, ОДЗ „Ален мак“ и СОУ „Никола Йонков Вапцаров“ обединиха сили в организирането на Великденски базар, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Ученици, учители и родители бяха подготвили уникални великденски украшения и разнообразни кулинарни продукти, за да привлекат вниманието на купувачите.

Въпреки дъждовния ден и студеното за април време физкултурният салон на училището бе препълнен с хора, дошли да се заредят с великденско настроение и да си купят празнична украса.

Преподаватели от детската градина и училището, както и ученици с гордост показваха своите продукти, произведени от самите тях или с помощта на родители. Всички бяха обединени от каузата за набиране на средства за подобряване на материалната база в училището и детската градина, за подобряване условията на живот и обучение на децата, за по- благоприятна атмосфера и среда на учебното пространство.

За празничното настроение на публиката възпитаниците на ОДЗ „Ален мак“ и СОУ „Никола Йонков Вапцаров“ изнесоха музикална програма, в нея се включиха Мажоретният състав от училището с ръководител Йорданка Захариева, Детска вокална група „Морски усмивки“ с ръководител Биляна Никова, малката Александра Станимирова, която рецитира стихотворение и ТКС „Съншайнс“, който вдигна празничното настроение, като покани присъстващите да се включат във флашмоб. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама