Шест фирми искат да ремонтират сградата на община Шумен

12:22, 27 апр 16 25 759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шест фирми са подали оферти по обявената обществена поръчка за ремонт на сградата на община Шумен, една от тях е чак от Самоков. Комисия отвори днес офертите, критерият за избор на изпълнител е най-ниска цена.

Три от фирмите, подали оферти са шуменски. Останалите три са от други градове, стана ясно днес. Най-евтиното ценово предложение е подала фирмата от Самоков – ЕТ Ас-строй – Янко Славчев, който предлага да извърши ремонта за 88 510 лв.

95 535 лв. е цената, която дава фирма „Весела” ООД-Варна, ценовото предложение, внесено от „Бодипласт систем” ЕООД – Смядово е 96 931.

100 882 лв. е офертата на шуменската фирма „Глоб строй” ЕООД, ЕСЖИ груп – Шумен предлага цена от 100 895 лв., а България Пласт Трейд ООД-Шумен е внесла оферта за 113 133 лв.

Комисията детайлно ще разгледа всяко едно от ценовите предложения и в срок от 10 дни ще бъде обявено класирането на участниците в поръчката и коя ще бъде фирмата, избрана за изпълнител.

Стойността на поръчката е 120 787 лв., ще се прави подмяна на дограмата на административната сграда и ремонт на тоалетните на втория етаж  в кметството. Срокът на изпълнение е 90 календарни дни. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама