Русенска фирма е отличена за бизнес постижения от Българската стопанска камара

15:05, 27 апр 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 25 април 2016 г. се навършват 36 години от основаването на БСК. По този повод е проведено разширено открито заседание на Управителния съвет на камарата и са връчени наградите на отличените в конкурса „ИН-5“, за принос към развитието на икономиката, съобщават от бизнес организацията.

Сред наградените е имало и русенско присъствие, като „ТОП Ман“ ЕООД получи сребърен знак в категория "ИНдустрия" за значителен ръст в износа на продукция, разширение на продуктовата гама с високо качествени облекла, създадени нови бизнес партньорства със световно известни производители и разкрити нови работни места. Високото признание, заедно с почетна грамота, са били връчени лично на собственика и управител на компанията Мартин Йорданов. 

Били са раздадени и отличия в категориите „ИНовации“, „ИНициатива“, „ИНвестиция“, „ИНтелект“. 

Голямата награда на БСК – пластика „Майка България“ е била връчена на Съюза на пивоварите в България за реализацията на проекти с принос към устойчивото развитие на пивоварния сектор  в стратегическите за него направления, за популяризирането на добрите практики и корпоративната социална отговорност в сектора, както и за издигането на репутацията на отговорния бизнес в страната и чужбина. Наградата се връчва и във връзка с 25-годишнината от основаването на Съюза на пивоварите в България, 60 години пивоварна наука в страната, както и 135 години от началото на българската пивоварна промишленост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама