Община Пловдив: Няма официална заявка за Европейското по волейбол за юноши

15:18, 27 апр 16 / Спорт 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"В Община Пловдив никога не е постъпвала официална заявка или оферта от Волейболната федерация с конкретен срок и график на провеждане на първенството. До момента във водените разговори не е обсъждан въпросът за цени." Това гласи официално становищe на Община Пловдив във връзка тиражираната информация в 7dnivoleibol.bg, че кметът на Пловдив Иван Тотев проявява рекетьорско отношение спрямо Волейболната федерация.

Според публикацията "Иван Тотев е поискал наем на "Колодрума" 7000 лева на ден! Федерацията е в невъзможност да извади 150 000 лева за състезанието и ако не намери друг вариант, ще мисли за отказване от домакинството."

"Когато такава заявка постъпи официално в Община Пловдив ще може да се калкулира и уточни цената, тъй като спомената в статията сума за наем не отговаря на истината", коментира заместник-кметът "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков. По този повод той заявява, че Общината ще направи всичко възможно европейското първенство да се проведе в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама