Представят "План за инвестиции за Европа" в Русе

17:25, 27 апр 16 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранд хотел "Рига" ще бъде домакин на конференция "Инвестиционният план за Европа", съобщават организаторите. Тя ще се проведе на 10 май в Зала 2 и е с начален час 9:00.

Планът за инвестиции представлява нов и амбициозен начин за насърчаване на инвестициите, без да се създава нов дълг. Той е отворен както за предприемачи, така и за публични предприятия и общини, които могат да кандидатстват за финансиране, в случай на подходящи проекти, коментират организаторите.

В контекста на Инвестиционния план ще бъдат представени методи за финансиране инфраструктурни и иновационни проекти, Европейски портал за инвестиционни проекти, EIAH, и възможности за финансирането на малки и средни предприятия.

Сред дискутираните теми ще бъдат възможността за кандидатстване, както и условията за финансиране на малки и средни предприятия. В събитието ще вземат участие представители на ЕК, Европейската инвестиционна банка и на финансовите посредници. Сред гостите ще бъде Огнян Златев, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, лектори от Европейската комисия, Европейската инвестиционна банка, Европейския инвестиционен фонд, български финансови институции. 

Регистрация за участие може да бъде направена чрез онлайн формата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама