Нова версия за смъртта на Принс – бил болен от СПИН

12:18, 28 апр 16 / Свят 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Американската звезда Принс, който почина миналата седмица, е бил диагностициран със СПИН преди шест месеца, твърди британския сайт „Дейли мейл“, позовавайки се на иформация на американския таблоид National Enquirer.

Според изданието музикантът е имал ХИВ от 90-те години, който се развил в СПИН преди шест месеца. Изпълнителят, който е последовател на Свидетелите на Йехова, обаче отказал да започне лечение, защото е вярвал, че с молитви към Господ ще се излекува.

Дни преди кончината си певецът бил изключително слаб, но "подготвен да умре за кратко време", пише National Enquirer. "Лекарите го предупредиха, температурата на тялото беше спаднала под нормалната", разказал пред изданието неназован източник.

Дни преди да бъде намерен мъртъв Принс е бил видян да бърза към местна аптека, за да вземе купища лекарства.

Резултатите от аутопсията ще са готови едва след няколко седмици, а това е и причината да има толкова много слухове за смрътта на поп-иконата. Сред версиите за смъртта му са предозиране с болкоуспокояващо и преумора. 

Адвокатът и близък приятел на Принс  Л. Лондел Макмилън отрече певецът да е бил пристрастен към нещо. Той е категоричен, че смъртта на изпълнителя е била шок за всички, които са го познавали, защото той е водил "чист и здравословен начин на живот".

Принс почина внезапно на 21 април на 57 години. Полицията намери тялото му в асансьора на дома му край Минеаполис.

След аутопсията тялото му беше върнато на близките му, след което кремирано и погребано в много тесен кръг от най-близки хора.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама