Екипи на Енерго-Про ще дежурят по време на Великденските празници

07:33, 29 апр 16 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дежурни аварийни екипи на Енерго-Про Мрежи са в готовност да реагират своевременно при възникване на аварии по електроразпределителната мрежа по време на Великденските празници от 29 април до 2 май, съобщиха от електроразпределителното дружество.

Те са оборудвани с необходимите средства за комуникация, автомобили и инструменти, за да възстановят максимално бързо електрозахранването на клиентите, в случай, че то бъде прекъснато.

Едновременно с аварийните екипи, за надеждното електрозахранване на всеки дом в Североизточна България, денонощно работят и диспечерите и операторите на националния телефон на Енерго-Про 0700 1 61 61.

През почивните дни отчетниците на Енерго-Про ще продължат да отчитат показанията на електромерите по график.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за електроенергия в срок, могат да го направят и през почивния 30 април, от 9:00 до 13:00 часа, когато ще работят дежурни каси на Български пощи. В Русе дежурната каса е на адрес площад „Средец“ №1.

Непосредствено преди и по време на празниците Енерго-Про няма да прекъсва електрозахранването на своите клиенти, пропуснали да заплатят своята сметка за консумирана електроенергия в срок. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама