Купилите билети „на зелено” за Каварна рок фест могат да ги презаверят

09:18, 29 апр 16 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Феновете на рока, които са купили „на зелено” билети за тазгодишното издание на „Каварна рок фест”  от предишния промоутър могат да ги презаверят, съобщи за Topnovini.bg кметът Нина Ставрева. Това може да стане в мрежата на Eventim. Ще има възможност за презаверка и на място, обясни Ставрева.

Поводът да я потърсим бяха множеството запитвания от фенове на рока, които са избързали да си купят билети за тазгодишното издание на феста.

Датите за провеждане на Каварна Рок фест остават предварително обявените - 2 и 3 юли 2016г.

Припомняме, че организаторите от Loud Concerts ще зарадват феновете на тежката музика с фестивала „Каварна Рок Фест 2016“, който ще се проведе на 2 и 3 юли. На 2 юли на  сцената на стадион „Калиакра” ще излязат легендарните Therion, а на следващия ден ще забиват Soilwork. Тогава ще свирят също тунизийците Myrath, а хедлайнер са Avantasia.

Билетите влязоха в  продажба от понеделник - 25 април, в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна. Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв. за ден и 109 лв. за двeте вечери, посочиха организаторите на феста.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама