Фест на ръчно изработените изделия започва във Флората

07:00, 14 апр 17 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през празничните дни от 14 до 16 април в експоцентър "Флора Бургас", съобщиха от Общината. Организаторите обещават по нещо за всеки - зали, изпълнени с чара и енергията на творците - картини, скулптури, мода - мъжка, дамска и детска, аксесоари, декори за дома и офиса, свещи, бижута, бебешки дрехи, играчки и много други артикули, външни алеи със зони за релакс, хапване и пийване, приятна музика, целодневни работилници и интересни мини представления.

Фестивалът ще включва и благотворителна зона, където всеки може да направи парично дарение за някоя от каузите в това издание, както и да донесе негови дрехи, аксесоари и книги.

За мъжката част от посетителите е подготвено разнообразие от автентични крафт бири, мезета - топли и студени, малиново вино и различни коктейли. Зоната за релакс е на разположение на всички. За по-активните и готови на предизвикателства посетители ще има импровизирана сцена за караоке, музика и филми.

За малките гости организаторите са подготвили Детски работилници, които ще погълнат вниманието им и ще разгърнат тяхната креативност. През това време родителите спокойно могат да пазаруват, хапват и пийват.

Фестивалната гостилница ще предложи разнообразие от топли и студени напитки с кафе и шоколад - веган млека и рожков, мъфини, курабийки, хляб, торти, сладкиши - здравословни и полезни, бургери и пица, хумуси и разядки, скара и местни деликатеси, крафт бира и малиново вино, както и коктейли в следобедните часове. Всичко това приготвено на място от гостуващи майстори.

В биозоната фермери и готвачи ще разказват за здравословните продукти и тяхното влияние върху телата на хората. Ще получат съвети за борба със стреса в ежедневието, за постигане на хармония със себе си и околните.

Зала 1 на Флората ще е пълна с живи цветя и растения за дома и градината.

В центъра на събитието ще има кутия за томбола. В нея ще се пускат фестивалните флаери, пръснати из града, на които трябва да се попълни талонът на гърба им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама