Следствен експеримент затваря за час участък от бул. „Шести септември“ в Пловдив

09:03, 26 апр 17 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Северното платно на бул. „ Шести септември“ в участъка от кръстовището на бул. „Руски“ до ул. „Жан Жорес“  се затваря за движение днес от 13:30 ч. до 14:30 ч. ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточнява, че временното спиране на трафика е по повод искане на Второ районно управление на МВР за извършване на следствен експеримент.

Припомняме, че вчера апелативният съд отказа да уважи жалбата на 18-годишния абитуриент от Професионалната гимназия по електротехника и електроника Асен Гюрганчев срещу определение на Окръжен съд – Пловдив, с което му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Според медицинската експертиза, представена днес от прокуратурата, уврежданията на пострадалата, са били изключително тежки. Събрани са множество показания на свидетели, които към настоящия момент изясняват механизма на настъпилото произшествие.

Припомняме, че ден преди Великден на спешен телефон 112 е бил подаден сигнал, че на пешеходна пътека на бул. „Шести септември“ е блъсната жена от автомобил, който продължил по пътя си. Пристигналите на място екипи на полицията и Бърза помощ само са констатирали смъртта на 61-годишна пловдивчанка Бонка Георгиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама