Разкриха датата за излизането на деветата част на „Междузвездни войни“

11:38, 26 апр 17 / Любопитно 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Дисни“ и „Лукасфилм“ публикуваха датата, на която по кината ще излезе деветата и най-вероятно последна част от сагата „Междузвездни войни“. Това информира БГНЕС.

Последната лента, която все още няма заглавие, ще излезе на 24 май 2019 г.

Това е близо година и половина след излизането на големия екран на осмата част „Последните джедаи“ на 15 декември 2017 г. В края на миналата седмица беше публикуван и първият официален трейлър на филма, както и официалният му плакат. В тях почитателите на поредицата могат отново да видят основните герои от „Завръщането на джедаите“ - Рей, Кайло Рен и Люк Скайуокър.

До момента не се знае много за деветата част, освен това, че тя ще бъде дело на режисьора на „Джурасик свят“ Колин Тревороу, а сценарият е дело на Дерек Конъли. Очаква се снимките да започнат през юли тази година.

В същото време от „Дисни“ разкриха и датите за излизането по кината и на продължения на други техни култови филми. На 10 юли 2020 г. ще излезе поредната част от филмите за Индиана Джоунс. В нея отново ще участва и Харисън Форд, който по това време трябва да е на 77 години. На 27 ноември 2019 г. пък ще излезе продължението на „Замръзналото кралство“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама