Занаяти и изкуства се представят в изложението за 24 май в Добрич

07:47, 23 май 17 25 892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община град Добрич кани всички граждани и гости на града на посетят изложението-базар на занаятите и изкуствата, което ще бъде проведено по повод 24 май – Ден наславянската писменост, на българската просвета и култура.

В рамките на два дни – на 23 и 24 май, площад „Свобода“ ще бъде място на изява на различни занаяти и изкуства, съобщават от общинската администрация. Участват местни и гостуващи представители от София, Бургас и Троян. Посетителите ще могат да видят и закупят авторски бижута от мед, сребро и стомана, изработени по уникална технология чрез галванизиране, сувенири и часовници от естествени камъни и кожа във винтидж стил, бижута и аксесоари от сухи цветя  и смола, декоративни свещи, градинска и битовакерамика.

Традиционно, по пешеходната зона ще се продават балони.

Атракционни съоръжения ще има до стадиона, на площад „Демокрация“ и пред концертна зала „Добрич“. Съоръженията имат издадено разрешение за поставяне, което е на базата на представено удостоверение за технически преглед. Те ще бъдат поставени от 22 до 24 май. Атракционите включват различни съоръжения, сред които детско влакче, виенско колело, въртележка, автоскутер, балерина, батути и др.       

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама