ОДМВР- Шумен въвежда засилени мерки за сигурност по време на абитуриентските балове

10:14, 23 май 17 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с това, че абитуриентските балове в Шумен започват от днес, ОДМВР- Шумен въвежда засилени мерки за сигурност и опазване на обществения ред по време на предстоящите абитуриентски тържества и масови прояви, свързани с 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Това съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

За да не се допускат инциденти, ще бъде засилен контролът на пътното движение при организираното придвижване на абитуриенти. В нощта на баловете ще бъдат извършвани проверки в районите около заведенията.

Полицейски служители са провели срещи с охранителите на нощните заведения. С цел да няма нарушения на обществения ред са дадени указания на служителите да бъде затегнат пропускателният режим и да не се допускат младежи с агресивно поведение, във видимо  нетрезво състояние.  

На страницата на областната дирекция www.shumen.mvr.bg. са публикувани съвети към абитуриентите и родителите им за пътна безопасност и недопускане на произшествия по време на празниците.

ОДМВР- Шумен пожелава на всички абитуриенти и близките им весели празници!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама