Наградиха децата, изрисували стълби в паркa на Добрич

13:42, 23 май 17 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Около 15 деца, родители и учители от Добрич бяха наградени за активното им участие в прояви от националната кампания „Заедно за Европа”, съобщиха от от Областния информационен център. Те се включиха активно в заключителното събитие от инициативите в града. Малки и големи участваха в стрийт-арт рисуване на стълби „Цветовете на Европа в Добрич“. Те изрисуваха част от стълбите в градски парк „Свети Георги“ в цветовете на дъгата.
Инициативата и организацията бяха на Областния информационен център, а активното участие на талантливи деца при ателие „Стела и Дара“ помогнаха тя да стане факт. Всички получиха грамоти за участие, раница и тениска с логото на кампанията и центъра.

Снимки: ОИЦ - Добрич

Най-изявените ученици - Самуил Крумов, Жулиан Димов, Мила Недева, Момчил Димов, Веселин Владимиров и Ива Калоянова, бяха отличени и с рисувателни комплекти.
С награждаването приключват дейностите в Добрич в рамките на кампанията „Заедно за Европа“, проведена в периода от 10 март до 20 май от Мрежата от 28 информационни центъра за Европейските структурни и инвестиционни фондове в България по повод 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от цялостното функциониране на Мрежата от 28 информационни центъра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама