Хванаха дрогирани шофьори зад волана в Бургас

08:27, 31 май 17 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама дрогирани шофьори са били хванати да управляват автомобилите си в Бургас, съобщиха от ОДМВР. Акциите са осъществени вчера.

Единият от тях е спипан в района пред УМБАЛ-Бургас. Управлявал е „Тойота Корола”, със сливенска регистрация. Мъжът е с инициали Х. Х., на 41 години от Котел. Констатирано е, че той е шофирал след употребата на амфетамин, метамфетамин и канабис. Х. Х. отказал да му бъде взета кръв за химичен анализ. Извършено е претърсване в обитаваната от него квартира, разположена на ул. „Македония”, откъдето е намерен и иззет около 2 грама метамфетамин.

Х. Х. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 04:00 ч. пък – на изхода на Бургас в близост до отбивката за м.с. „Върли бряг”, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка „Сеат Ибиза”, с хасковска регистрация, управляван от 19-годишния Б. Л. от Свиленград, обл. Хасково. Полицаите констатирали, че той шофира след употреба на канабис.

Б. Л. е задържан за срок до 24 часа. С автомобила се придвижвал и 18-годишният Л. К. от Свиленград, в когото са намерени и иззети три топчета марихуана с общо тегло около 1,5 грама. Л. К. също е задържан за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама