Карадайъ: Искаме стабилност на държавата, а не на властта

10:21, 31 май 17 / Политика 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Искаме стабилност на държавата, а не на властта. Искаме сигурност за всички български граждани, а не на отряд шегобийци. Искаме демократично управление на страната, а не имитация и зле прикривана жажда за власт и привилегии. Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, предаде БГНЕС.

Искаме да осъждаме недопустими проявления на една античовешка идеология, а не да чакаме историята да го направи, заяви Карадайъ. Независимо от нашите предупреждения днес място във властта имат тези, които в програмата си обещават разбиване на капсулирането на циганските гета и турскоговорящите региони, да се подпомага доброволното ограничаване на раждаемостта за тези региони чрез безплатно предлагане на противозачатъчни средства и гинекологична помощ, подчерта Мустафа Карадайъ.

Под тези обещания седи подписът на сегашния председател на Съвета по етнически и демографски въпроси-цинизъм, допълни той. Във властта са лица, които извършиха атака по време на молитва, лица с нацистки поздрав, с шеговито обяснение на същия вицепремиер, че даже и той лично си правил такива снимки в „Бухенвалд“ пред труповете на милиони евреи, демократи, роми, социалисти-цинично и брутално“, каза още лидерът на ДПС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама