Марешки: И днес в парламента мнозинство има БКП

10:25, 31 май 17 / Политика 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След силните слова в декларациите, стана ясно, че и днес в парламента мнозинство има БКП. Това каза народният представител от ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки в декларация от името на групата, предаде БГНЕС.

Тук са бледите копия на истинските български комунисти, които изградиха държавата, обърна се Марешки към Кутев. 27 години се краде и не може да бъде откраднато изграденото през тези години. Марешки поясни, че преди седмица всички са подали декларации за конфликт на интереси. Понеже много хора си позволиха да правят коментари кой има право да ходи тук или там, кой има право да представлява България.

От името на нашата група ние призоваваме освен икономическия конфликт на интереси, да бъдат записани и хомосексуалните конфликти на интереси и тези, свързани с употребата на алкохол и злоупотреба с наркотични вещества. Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде и не само аз, а всеки един нормален български гражданин. Всеки трябва да излезе явно да каже своите зависимости, каза Марешки.

Според него така ще се разбере кой защо гласува за определен закон. Абсолютен цинизъм е такива хора да се подвизават във властта, а някои от тях и в Народното събрание, допълни Марешки. „Надявам се както в декларацията на Антон Кутев, сами да се разпознаят или тихомълком да напуснат Народното събрание, допълни още той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама