Американска актриса се извини за брутална шега с президента Тръмп /ВИДЕО/

11:43, 31 май 17 / Свят 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителката на комични скечове американка Кети Грифин се извини в „Туитър” за публикуваните снимки, на която тя държи окървавено подобие на главата на президента на САЩ Доналд Тръмп, предизвикали бурна реакция в социалните мрежи.

„Поднасям искрените си извинения. Едва сега виждам реакцията на тези снимки. Аз съм комик. Преминах границата…Давам си сметка как това е обидило хората. Не е смешно. Разбирам го. Правила съм много грешки в кариерата си. Ще продължа. Моля ви за извинение. Изтривам снимката. Ще помоля фотографа също да премахне снимката. Отидох твърде далече. Направих грешка и не бях права”, признава Грифин.

По–рано информационният портал TMZ публикува снимки на Грифин, направени от фотографа Тайлър Шийлдс, известен с провокативните си творби.

На сайта на портала се съобщава, че по време на фотосесията Грифин се пошегувала, че след публикуването на снимките тя и Шийлдс ще трябва да избягат в Мексико, за да не ги пратят в затвора.

На читателите беше предложено да гласуват и да оценят снимките.

Резултатите показват, че 78% от участвалите във вота са на мнение, че снимките „отиват твърде далече”, а 22% смятат, че това е „честна игра”. Досега са гласували 138 000 души.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама