Левски представи екипите за следващия сезон

12:16, 31 май 17 / Спорт 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Левски представи екипите, с които ще играе през сезон 2017/18, съобщи БГНЕС. И през следващата кампания "сините" ще играят с екипировка на испанската фирма Хома, като любопитното е, че освен традиционните син и жълт екип, отборът ще използва и нестандартен сив екип.

"Както видяхте, новите екипи на отбора са в традиционни цветове – синьо, жълто и като трети екип избрахме сиво. Фирмата, която го произведе, имат добро позициониране на българския пазар, затова решихме да продължим с работата в тази посока. Екипите са вече в магазина, нашите фенове имат пълен достъп от днес да си купуват. Цените са същите както досега, така че за феновете има радост от днес", коментира маркетинговият директор на Левски Асен Василев, след като Роман Прохазка, Деян Иванов и Ивайло Найденов показаха трите екипа пред журналисти.

"Има един баланс между феновете и представянето на отбора. Ние работим и за феновете, и за отбора. Екипът е екип, той е син или жълт. Когато се гледа по телевизията или от стадиона, той пак изглежда син, без значение каква марка е. Въпросът е дали фенът, като влезе в магазина, може да плати 200 лева или не. Не смятам, че има някакъв проблем в това отношение. Моделът е от каталога за 2018-а. Шрифтът е надграждане на това, което е било към момента – първо, беше важно да се чете добре и, второ, да изглежда съвременно", допълни той.

Василев уточни, че договорът с Хома е за следващия сезон, след което ръководството ще прецени дали да го продължи. Екипите са на пазара от днес, като синият и жълтият струват по 69 лева, а сивият - 49. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама