Празнично шоу по повод 1-ви юни в детска градина „Слънце”

14:03, 31 май 17 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В навечерието на 1-ви юни – Международен ден на детето, децата и учителите от детска градина „Слънце” организираха празнично шоу, съобщават организаторите. 

Дворът на сградата на детското заведение на ул. „Доростол“ 24 е бил превърнат в зелена празнична сцена, която събрала деца и от четирите филиала на детската градина. За децата са били подготвени много изненади, изпълнени със смях, веселие и забавни и спортни игри като: „Горска дискотека”, „Бърборани - Сладурани”, „Детство мое” и др.

Отличилите се през учебната година в различни национални и международни инициативи малчугани са били представени на фона на празнична музика. Кулминацията в програмата е било Модно дефиле на деца от третите групи „Ние сме природозащитници” с костюми, изработени от природни и еко материали – част от дейностите по проект „Обичам природата – и аз участвам” към ПУДООС. В края на празничното шоу, младите художници от детската градина са представили своите умения по рисуване на асфалт, където са претворили празните полета в палитра на красота чрез цветовете на дъгата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама