В Плевен бе заловен извършителят на въоръжен грабеж

16:21, 10 юни 17 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Плевен и Второ РУ задържаха извършител на въоръжен грабеж в Плевен, съобщиха от пресцентъра на полицията. Оперативната дейност е започнала веднага след като на 9 юни в 19:12 часа в на тел. 112 е получен сигнал за извършен грабеж с оръжие в павилион в комплекс „Кантона“ в Плевен. 

На място полицаите установяват, че в 18:55 часа мъж с поставена маска на лицето е насочил пистолет през гишето към продавачката– 21-годишна плевенчанка. Принудил я да предаде оборота в размер на 1226 лева. След престъплението грабителят се е оттеглил в неизвестна посока. 

При провеждане на целенасочени оперативно-издирвателни мероприятия са установени и иззети горнище на анцуг, маска и пистолет., използвани от нападателя. Уведомен прокурор в Районна прокуратура – Плевен. След целенасочени мероприятия е установен и задържан извършителят – 28 годишен плевенчанин. Намерени са и част от парите. Продължават процесуално-следствените действия под контрола и ръководството на районен прокурор. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама