Къде няма да има вода днес в София

07:05, 03 апр 18 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Твърдишки проход“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“, бл. 128, магазин „Фантастико“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 128.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“ от ул. „Отец Паисий“ до ул. „Опълченска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Средна гора“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Сава Михайлов“, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от ул. „Мачуково“ до ул. „Бачево“, ул. „Бачево“ от ул. „Сава Михайлов“ до ул. „Попчево“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул.“ Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Бачево“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама