Анелия постави нов рекорд

13:20, 03 апр 18 / Любопитно 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Анелия отново поставя рекорди, този път с клипа към най-новото си парче „Зоопарк“. За две седмици видеото събра 4 225 000 гледания, което го направи най-въртяното в официалния канал на „Планета“ в YouTube. Статистиката за изминалия месец показва, че песента е най-силната премиера за периода.

В коментарите под парчето валят суперлативи от всички краища на света.

„Уоу, невероятен клип. Обожавам българските поп песни. Поздрави от Бразилия!“, „Забива се в главата! Браво Анииии“ и „Айде кажете ми, че това не е за световна сцена. Страхотна!“ са само част от похвалите, които получи певицата от феновете.

Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Георги Марков.
Видеоклипът към „Зоопарк“ се появи в ефир само ден преди концерта-промоцията на новия албум на изпълнителката, в който са събрани най-добрите 15 песни на звездата, записани през последните години.

Дуетни партньори на певицата в него са Галин, Миро, Илиян, Кириакос Георгиу. В албума е включена още песента “Колеги”, която e трио с Илиян и диджей Живко Микс, както и “Моят мъж”, съвместен проект с оркестър “Кристали”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия засне и ексклузивна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които са подбрани са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща.


Това е поредният успешен проект на Анелия, след като певицата завоюва сърцата на турската публика с песента си „Дай ми още“. Парчето, във вариант на турски език Unutamam, написан от Тони Стораро, се завъртя масово по телевизии и радиа в южната ни съседка. От Отдел култура и туризъм към Посолството на Република Турция в България тогава съобщиха, че подобен успех е прецедент, защото политиката на турските медии е да ротират песни срещу заплащане, а Анелия не е правила такова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама