Елтън Джон: Не съм идолът на децата си

17:20, 03 апр 18 / Любопитно 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният британски музикант Елтън Джон не бил "нещо специално" за своите деца, въпреки че се оказали фенове на неговата музика.

70-годишният певец и съпругът му Дейвид Фърниш, имат двама сина - Закари, на седем години, и Илайджа, на пет. Хлапетата най-много харесвали песента му "I'm Still Standing", но в никакъв случай не били впечатлени от кариерата на баща си. За двете момчета много по-важни били техните футболни идоли.

"Ако бях футболист, щях да изглеждам като божество в техните очи. Поради тази причина не заемам висока позиция в тяхната класация!", коментира с ирония сър Елтън.

Певецът осъзнава, че децата му са изключително привилегировани заради неговото богатство. Но Елтън Джон възнамерявал да ги възпита упорито да се трудят, по същия начин, по който и той се бил справил в живота. Британският идол нямал никакво намерение да забравя скромния си работнически произход.

Той помни как трябвало с пот на челото да изкарва всяко нещо, което е получавал. В този дух искал да възпита и децата си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама