Слави обяви втори кастинг за политици

14:51, 27 апр 18 / Политика 25 737 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нов кастинг за политици обяви Слави Трифонов. Шоуменът вече проведе един, като видеоматериали от него бяха публикувани на страницата му в социалните мрежи. Резултатите от него така и не станаха ясни, като към момента няма и ясна и еднозначна заявка за влизане в политиката от страна на Трифонов.

Ето какво се казва в писмото до медиите,  с което обявява втория кастинг:

Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н. 

Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, сред тях има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт.

Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива.

Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система. 

Слави Трифонов

От съобщението на шоумена не става ясно това втори етап на кастинги ли е или втори тур, с различни кандидати. Според първи коментари в социалните мрежи, след като Трифонов говори за "инициатива" може и да не обяви политически проект с негово лично участие, а формация, която той е сглобил и контролира. Друга версия гласи, че писмото е сигнал, свързан с угрозата от новия телевизионен сезон договорът на "Шоуто на Слави" да не бъде подновен. Напоследък политическата риторика отново зае все по-голяма част от вечерното шоу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама