Актьорите от "Скъпи наследници" се включват във "Фамилатлон"

16:30, 11 май 18 / Любопитно 25 2357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Част от звездния актьорски състав на хитовия сериал „Скъпи наследници“ ще се включи в тазгодишното десето издание на семейното събитие „Фамилатлон“. На 12 май в Южния парк в столицата феновете на драмеди поредицата ще имат възможността да се запознаят на живо с любимците си и да участват заедно с тях в забавни игри и предизвикателства.

От 10.00 до 13.00 часа в специално изградена шатра на „Скъпи наследници“ семействата от сериала ще се срещнат със семействата-гости на „Фамилатлон“. На тези срещи актьорите ще разкажат повече за образите си в хитовата поредица и ще дадат автографи на феновете. Сред звездните гости ще бъдат Даяна Ханджиева, Ивана Папазова, Рая Пеева, Искра Донова, Дарин Ангелов, София Бобчева, Юлиян Петров и Любомир Ковачев. Те ще дадат възможност на гостите да научат нови неща и да се забавляват.

В 11.30 часа Любомир Ковачев ще обяви старт на традиционната инициатива на „Фамилатлон“ - „Голямото велошествие“, в което малки велосипедисти от 3 до 6 г. ще научат важна информация за правилата за безопасност при каране на колело и ще направят заедно обиколка на парка. След това всеки участник ще спечели медал, както и подарък от „Скъпи наследници“.

Младата звезда от сериала Даяна Ханджиева ще влезе в ролята на преподавател и хореограф по хип-хоп танци. В 13.00 часа на Голямата поляна Даяна ще сподели с гостите любовта си към модерните танци по време на открит урок, за който е подготвила оригинална хореография на песента на Crossfire “Caliente”.

На празника ще се проведе и инициативата "Детството е приказно с книжка в ръка". Целта е да се съберат книжки за деца в 35 детски градини и яслени групи в областите Шумен, Сливен, Монтана и София. Всички желаещи да я подкрепят, могат да го направят, като занесат нови или употребявани книги за деца на възраст от 1 до 7 години в шатрата на организиаторите. В замяна те ще получат ваучери за отстъпка в обектите на Orange Center и възможност да се включат в томбола с награди от УНИЦЕФ. Инициативата се провежда в подкрепа на проекта "Заедно от детската градина" на Министерството на образованието в партньорство с УНИЦЕФ.

В друго събитие малки и големи ще могат да участват в забавната игра "Малката Европа" и да научат интересни факти за страните-членки на Европейския съюз. Европейските институции се включват и с щандове с игри, и информационни материали, а на щанда на Европейската комисия ще бъде представена и най-новата кампания за младите - #EUandME.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама