Къде няма да има вода в София

07:05, 11 май 18 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Липа“, бул. „Ломско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“, ъгъла с ул. „Явор“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Маестро Кънев“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Монтевидео“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро
Кънев“ ъгъла с ул. „Иван Радоев“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с. Подгумер община „Нови Искър“се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стара планина“ от №1 до №11; ул. „Младост“ и стопански двор. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тополите“, ъгъла с ул. „Стара планина“.

Във връзка с възникнала авария в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Абдовица“, кв. „Бусманци“, кв. „Димитър Миленков“, кв. „Видните“, м. „Нова Враждебна“. С понижено налягане ще бъдат: с. Казичене, с. Кривина и с. Долни Богров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама