БГ радио награждава Тончо Русев посмъртно

11:20, 11 май 18 / Култура 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Почетна награда на името на композитора Тончо Русев, както за първи път ще връчим специална награда „Град - посланик на българската музика“, каза на пресконфереция в Благоевград изпълнителният директор на БГ Радио Николай Янчовичин.

За шести път годишните музикални награди на БГ Радио 2018 ще се проведат на 16 юни и за втори пореден път - в парк „Македония“. Точно в полунощ ще бъдат обявени и номинираните в отделните категории за БГ Радио Награди:

„Изключително доволни останахме от мястото - парк „Македония“, където миналата година за първи път проведохме Наградите на БГ Радио. Ще видите най- красивата от досегашните церемонии“, каза още Николай Янчовичин. 


Той обяви, че тази година ще има и две специални награди, които ще се връчат от БГ Радио. Едната награда е почетна- за композитора Тончо Русев. „Другата специална награда, която ще връчим за първи път тази година е награда „Град- посланик на българската музика“. Това е град, който заслужава тази награда. Тази статуетка ще остане тук, в Благоевград“, издаде Николай Янчовичин. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама