Кралското семейство и теориите на конспирацията

19:20, 11 май 18 / Любопитно 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британското кралско семейство може да се конкурира по популярност и интерес единствено със семейство Кардашиян.  Но когато говорим за няколко поколения със синя кръв, фалшивите новини са на съвсем друго ниво. И напълно спокойно можем да говорим за конспиративни теории, в които са замесени и голяма доза политика и въображение.

Ето част от тях, събрани от Reader's Digest.

Меган Маркъл

Въпреки че все още официално не е част от кралското семейство, актрисата е най-коментираната жена в света в последно време. Още когато стана ясно, че двамата с принц Хари са гаджета, из социалните мрежи се появиха конспиративни теории за това какво би могло да се случи след сватбата й с принц Хари.

Тъй като Меган има американско гражданство, децата й с английския престолонаследник също ще бъдат американски граждани. А това ще им позволи един ден да се кандидатират за президент. И ако спечелят, Великобритания ще сложи ръка върху политиката на САЩ и ще успее да ги превземе.

Принц Хари

За по-малкият син на принцеса Даяна отдавна се котират предложения, че всъщност не е дете на принц Чарлз. За негов биологичен баща се посочва Джеймс Хюит, най-известният любовник на Лейди Ди.

Кейт Мидълтън

Родилата наскоро третото си дете херцогиня на Кеймбридж също не е пощадена от конспиративните теории. Според една от тях, котирана в руски издания, тя е използвала услугите на сурогатна майка, която е износила дъщеря й принцеса Шарлот.

Принц Чарлз

Колкото и изненадващо да ни звучи, съществуват хора, които разпространяват тази теория и други, които вярват в нея. А именно, че принц Чарлз е вампир.

Хората, които преди години разпространиха новината за кръвна връзка между сина на кралица Елизабет Втора и Влад Цепеш, известен като Граф Дракула, просто искат да повишат туристическия интерес към Трансилвания. Видео, в което принц Чарлз се шегува, че Трансилвания е в кръвта му, става повод за всички тези спекулации, достигащи до предположения за кръвопийство.

Принцеса Даяна

Твърдението, че Лейди Ди е била убита в катастрофата във Франция датират още от деня на трагичния инцидент. А предположенията за това защо кралското семейство е пожелало смъртта й са много. Едно от тях е, че Спенсър е била бременна от любовника си Доди Ал Файед и е трябвало да се избегне гръмването на огромния скандал, който е бил неизбежен.

Кралица Елизабет Първа

Не, тя не е майка на Елизабет Втора. За родената през 1533 г. Елизабет Тюдор се говори, че всъщност е мъж. Или по-точно, че мъж е заел нейното място и е успял да заблуди всичко. А самата Елизабет е починала още като дете в малко село, където е била пратена от родителите си, за да се спаси от върлуващата чума.

Гувернантите, на които е била поверена, не посмели да кажат на крал Хенри VIII, че не са успели да предпазят малката Елизабет Тюдор от смъртта, за да не бъдат обезглавени. Вместо това, те я заменили с малко момченце, защото в селото нямало подходящи момиченца. И така човек от простолюдието се изкачил на престола.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама