Скандал в социалните мрежи - социалистите не са си почистили след Бузлуджа

15:00, 29 юли 18 25 715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истински скандал се вихри в социалните мрежи след провеждането на събитието на Българската социалистическа партия на Бузлуджа вчера.

Въпреки обещанията за чистота, сутрешни снимки от района бяха публикувани в редица профили и фейсбуук страници. От тях се вижда, че организаторите не са спазили обещанието си и районът е осеян с опаковки, найлонови торбички и други отпадъци.

“Може и да не са били 70 000, ама оставиха боклук като за 70 000” - това е само един от по-умерените коментари в социалните мрежи. До картинка, иронизираща погрома след Бузлуджа, Лиляна Динева кава: “Цапа , маца , и заминава , на чисто . Кой , ще го изчисти този боклук ?” По мнението на Христина Танева “…трябва да живеем на чисто. Принципно. Във всеки един смисъл на думата” Същата дама съветва Елена Йончева да не показва на сина си барабаните по сцената, а снимките след събитието.  “Трябва да възпитаваме децата си да не оставят мръсно след себе си”, завършва тя.

Цвети Иванова е далеч по-директна, заявявайки “Комунисти, съберете си боклука”, а Павел Пенчев пита “А къде са сега Зелените???”

Сред коментарите във фейсбуук се намират още и констатации като “Осквернили са и паметника на Х.Димитър-150 години от смъртта му,ужас!” и се задават въпроси “Това е публична държавна собственост,дава им се безплатно да я  за.........т,до кога ще им чистим,не може ли да ги задължи Областния да си почистят?”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама